Tanbright – Nu bij Voordeel Zon in Alphen aan den Rijn

Tanbright tanden bleken3 tot 7 tinten wittere tanden in één behandeling met Tanbright

Een Unieke, Veilige en Effectieve manier om uw tanden te bleken tijdens het zonnen.

Het UV-licht zorgt voor een activering van bestandsdelen in de tanbright formule. Hierdoor kunt u dus tijdens het zonnen uw tanden laten bleken.

4 behandelingen voor slechts € 49.99

 

Wat zit er in Tanbright?

Tanbright bevat waterstofperoxide voor de bruisende werking en een zoutoplossing voor het zacht maken van de aanslag.

Werking Tanbrigh

Waterstofperoxide gaan door invloed van UV-licht bruisen en bubbelen. Hierdoor komt de zoutoplossing overal in het gebit en kan het zijn werk goed doen. Alle aanslag van eten, drinken, roken etc. gaat van het gebit af.

Formulering

De formulering en het percentage hydrogenperoxide, bepalen de effectiviteit van het product. Tanbright voldoet aan de wettelijk gestelde normen en mede door zijn zorgvuldige en unieke formulering voorkomt het daarmee mogelijke irritatie van het tandvlees.

Tanbright onder de zonnebankUV licht en warmte

UV Licht en warmte vormen belangrijke katalysatoren, zoals ook bevestigd door de American Dental Association. Tanbright verwarmt en activeert de hydrogenperoxide zodanig dat de duur van de behandeling aanzienlijk wordt gereduceerd! Dit is eveneens onder de zonnebank toe te passen.

Schuimstrips

De unieke gepatenteerde Tanbright schuimstrips vormen een essentieel onderdeel van de behandeling.

De constructie van het Tanbright mondbitje garandeert samen met de schuimstrips een perfecte aansluiting met de tanden.

Al na een eerste sessie van slechts 15/20 minuten zijn de resultaten zichtbaar. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

Tanbright voor en na een behandelingIn één behandeling 3 tot 7 tinten wittere tanden

  1. Poets uw tanden.
  2. Open de verpakking en neem het bitje tussen duim en wijsvinger.
  3. Richt uw hoofd naar de grond en plaats het bitje in uw mond. Zorg ervoor dat de schuimstrips goed aansluiten op de voorzijde van uw tanden.
  4. Ontspan en laat Tanbright 15/20 min. zijn werk doen in onder de zonnebank..
  5. Verwijder het bitje uit uw mond en werp het geheel weg. Borstel en spoel eventueel de resterende vloeistof weg van de tanden en tandvlees.

 

Door de lage percentages van ingrediënten in dit product is het een cosmetische behandeling en geen dentale behandeling.

Het tandvlees kan enigszins wit uitslaan na de behandeling. Dat trekt binnen 8 minuten weg en kan geen kwaad. Door niet te hard te poetsen vooraf kan dit meestal voorkomen worden.

Tanbright is minder heftig op het tandglazuur dan bijvoorbeeld een glas sinaasappel sap.

Per behandeling kan je 3 tot 7 tinten wittere tanden krijgen.

Na afloop mag je 45 minuten niet eten voor het beste resultaat.

Veel gestelde vragen over Tanbright

Is het bleken van tanden schadelijk?

Recent wetenschappelijk onderzoek door diverse universiteiten heeft aangetoond dat, wanneer men over een normaal gezond gebit beschikt, er geen aanwijsbare nadelige gevolgen voor het tandglazuur zijn. Daarnaast zorgt Tanbright voor een zorgvuldige dosering, die voldoet aan de wettelijke eisen.

De unieke Tanbright schuimstrip, die het actieve ingredient bevat, voorkomt overdosering en daarnaast speelt ook de korte behandeltijd van slechts 15/20 minuten een belangrijke rol.

Komt iedereen in aanmerking voor het bleken van tanden?

Nee, niet iedereen. Mensen die op jonge leeftijd medicijnen, zoals tetracycline, gebruikt hebben, komen hier niet voor in aanmerking. Ook verkleuringen en vlekken als gevolg van ontkalking, zoals overmatig fluoridengebruik en poreuze tanden, zullen weinig resultaat van de behandeling ondervinden.

Mensen geboren met grijze tanden, zullen eveneens weinig baat hebben bij een behandeling. Aangenomen mag worden dat bij 90% van de gebruikers Tanbright effect geeft. Aangeraden wordt wel dat het gebit in orde is.