Waarom zonnecosmetica

Insmeren helpt! Zonnecosmetica van Devoted Creations

Onze zonnecosmetica van Devoted Creations, die speciaal voor de zonnebank zijn ontwikkeld, helpen je om sneller bruin te worden.

Deze producten trekken direct in de huid en helpen je huid om sneller het pigmentatie proces op te starten.

Het insmeren met onze zonnecosmetica voor de zonnebank bevordert niet alleen het bruiningsproces, maar verzorgen ook de huid.

Voordelen van zonnecosmetica

  • Een goed gehydrateerde huid: Een droge, vale huid reflecteert het UV-licht in plaats van het te absorberen. Daarom is het voor een goede bruining een vereiste dat de huid een goede vochtbalans heeft. De zonnecosmetica producten die wij aanbieden zorgen ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt. Door deze hydratatie direct voor het zonnen, neemt je huid het UV-licht beter op. Hierdoor zal de huid sneller en dieper bruin worden.
  • Snellere en betere aanmaak van pigment: De verzorgingsproducten bevatten vitamines en mineralen die de pigmentcellen helpen. UV-B licht stimuleert de pigmentcel om melanine te produceren. Door de huid in te smeren met het verzorgingsproduct, worden extra bouwstoffen opgenomen die de pigmentcellen kunnen helpen om maximaal melanine te produceren. Hierdoor ontwikkel je een diepe, natuurlijke bruine kleur.
  • Anti-aging effect: Door het gebruik van verzorgingsproducten wordt het vochtgehalte van de huid hoog gehouden. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpeltjes, die kunnen ontstaan door uitdroging van de huid, tegengehouden. Ook de verzorgende ingrediënten zoals vitamine A en E helpen je huid jong te houden. Door hun anti-oxidatieve werking beschermen ze de huid tegen vrije radicalen. Op deze manier blijft je huid jong, soepel en gezond.

Wil je weten welk verzorgingsproduct het beste bij jouw huidtype past? Vraag het een van onze medewerkers. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en adviseren je graag.

Insmeren onder de zonnebank | zonnebank crèmes & lotions van Devoted Creations